Pages

Wednesday, April 30, 2014

May is Coming!!


very long...long...long...long...journey...hahaha...lama betul tak hupdate my blog. memang tak betah la nak dok diam lepas tu layan blog...lepas tu tulis macam mak siah buat novel...memang tak punya masa beb!...banyak benda yang tertinggal...nak catch up balik...pergghhhh...lenguh sendi2 semua.

but tonite...very sudden ty dapat sedikit kerajinan untuk buat coretan...with a simple picca just to share among us...there you go...my little prince....suka duka...love him so much...

memang payah jugak nak kerja dengan bawak my hero ke pejabat...hope it's a good sign....nanti boleh la belajar sikit...wakakaka...untuk umuq 6 bulan ni hokey....logik ke?...InsyaAllah...melentur buluh biar dari rebung kannn...

Holiday?....memang jelez tengok kengkawan lain gi bercoti-coti Malaysia...still not my time yet...have plenty of work to settle and then baru jimba2 dengan lara dan gumbira...xsuka gi holiday lepas tu balik MEROYAN......FOR WHAT???...wat a waste gitew...so i choose to pick one fine day to relaxs...

once you dah ada tanggungjawab...then...baru hangpa rasa...dah tak de masa nak SELFIE...or selfish....hahaha....

kerja?...ada turun naik...gagah jugak tapi a bit slow sebab ada hero...kejap2 stop nak isi tangki anak dulu....sambung balik....penat???....hai sungguhla...memang tak pernah nak tipu...loteh usah cito...tapi betul cakap orang....bila pandang wajahnya....letih tu hilang...itulah yang paling indah...

Alhamdulillah...ty dah cuba plan sikit2 for the company...try my very best...i'm so lucky sebab ada staff yang faham..boleh buat kerja...walaupun ada sikit salah sana salah sini...KERJA...normal la nothing is perfect...

and me as Wife?..hahaha...kadang2 tak terbuat la..so soal masak selalu kantoi...bukan suka2 nak buruk diri sendiri...JUJUR....masa mencuburui ku...hahaha...balik umah dah malam...terkedek2 la...si ucuk lagi...hurmm...so order je la kat kedai...

try to be better....please...doakan untuk saya dan keluarga....