Pages

Sunday, June 5, 2011

Cerita kawen lagi...

wah tarikh 4/6/2011 ni bukan setakat sambutan hari DYMM je...tapi Raja Sehari pun ya jugak...sampai traffic jam jalan...termasuk highway umah ty...kawen punya penangan...sesak jalan....kereta ty pun sama jugak la antara yang tersangkut dalam traffic tu...

last year topik merisik dan bertunang....haaa...betul kata omak den...maso tu copek bonar berjalan...tempoh setahun dan cukup...merisik udah...bertunang pun selosai....ni bab nikah kahwin....kawen lagi...hehehe..minggu lepas sepupu ty...minggu ni adik angkat ty....minggu depan sapa pulak laieeee????
 apa pun T.A.H.N.I.A.H kepada lis dan syafiq...dan juga keluarga uncle zakaria and untie yatie...wah!!..dah dpt menantu sulong...senyum sampai ke telinga la gamaknya....ni ha..siap bunting lagi yea...
 ceeeeeeewaaaahh...senyum sakan pengantin baru kita ni...tgk menunggu cik abgnyer yang blm sampai2 lagi...pakaian berwarna ala-ala biru...tema setaman pinky...khemah purple/pink...colourful la weddig farah....
 cinta bertemu di lorong paip ke farah???...hehehe...zaman sekarang ni lobang paip air pun leh bergambor....mau ty kena masuk kelas teknik photographer la pulak...kelas jahit pun tak lepas lagi ni????...hehehe
 ada satu sudut dekat umah tu membuatkan ty tertarik sgt...ada section gambar...memory..nice...very creative..tapi kalu hadiah2 tu letak kat situ lagi nampak berkesan sgt objective create section ni....tapi sesuatu yang sgt kreatif...
 pelamin angan nyerrr...nice...sweet..hehehe
 meja beradab...makanan di raja..hehehe
 wahhh...mempelai beriring..semoga seiring sepanjang hayat yeaaa....
 senyum shafiq...sengih2 bagai...hehehe...ingat!!..tanggungjawab tauuuu
 tu dia...pengantin tu ada selera ke nak makan tu..xpe..jap lagi akak ekau ni tolong abiskan...kih kih kih
 sampaikan kek pun pink and purple..hehehe....
(dari kiri: erna, uncle zakaria, auntie yati, emak, ayah n nita)
 bersama pengantin...
 dapat double door gift..hehehe..thankssss...
lepas kenduri ty terjah ke Melaka...tgk nenek...dah 5 hari terlantar...baru hari ni dapat tau...sedih betul la...ada telefon canggih pun mcm tak guna je...apa pun..hari ceria tak berpanjangan...ada juga mendong..ujan pun pasti....keyyy...selesai citer untuk pagi ini.....