Pages

Monday, February 14, 2011

Open House CNY...

Muhibbah....1 Malaysia...

12 Feb 2011....Open house @ Leonard/Angela house....bila last year ty tak dapat attend leo's invitation so this time ty hadir jugak...kalu nak citer perjalanan majlis tu...aiseh...idea tak begitu mencurah la..but untuk tidak menghampakan readez....leh terjah facebook ty...ha tatap la gambar2 yang ada...lihat moment2 yang berlaku....sweet gitew..n i have to admit...enjoy sgt sebab ada kawan2...mmg term 1 Malaysia tu terasa....ni lah untungnya jadi rakyat Malaysia....Alhamdulillah...syukrannn....

Finally thanks to Leo/Ange for the invitation...the event superbb...and ang paw jugak...hehehe...tQ

Monday, February 7, 2011

Happy Belated Yah!!


We Celebrate Your Life

Of all the men in the whole wide world,
Whose praises are sung out loud,
There is no man whom I respect more,
Or of whom I am more proud.

Throughout the years, you’ve worked so hard
To provide us a happy life;
You’ve been there to help and give advice,
And you did it all without strife.

That is why on this day each year,
I pray all your wishes come true;
Today we celebrate your life,
So Dad, Happy Birthday to you.

By Karl and Joanna Fuchs

Yah!...nothing much to say....love u so much....thanks for everything...u're the best!!

Saturday, February 5, 2011

The Journey Has Began...


once a upon a time....i took this journey as a faith to my life consider it with be end wonderfully and happiness....hoping the dreams come true...i hope this will be the end of everything....i've decide to deal with it  after i've been thinking wisely for several days....and this is it....the day has come...i've seen and heard....and finally agreed.....


My next step is to learn to accept...to love and to be with forever...aminnn

Friday, February 4, 2011

Bufday Gegurl...

 Late posting....hahaha...masa mencemburi kita...gitew kan jika kita terkejar2 pada sesuatu perkara....neway towards that ty nak post gak citer pasal makcik sorang ni....well...yesterday was her bufday yang ke-20an...dah tua dah makcik sorang ni....and ty also family decided to celebrate her bufday kat Alamanda je la...maklumlah..tarikh bufday nya bertembung pulak dengan CNY...haaa..hamik kedai semua totop...tinggal saki baki kedai yang tak nak bercuti je la...

 only 5th of us....abang long and kak long tak de nak join the group since masing2 jauh di seberang lautan cina selatan....having small simple dinner kat Sikeret Resepi and slice of cake cukup la untuk merasai satu kemanisan ulangtahun...maklumlah every year celebrate....the journey has began...20-an...kira dah menjangkau umur berpuluh...hehehe....so apa azam baru erna???

 ye la..biarpun dah tua...masih lagi consider the youngest in our family...mengada2 dan manja bangat....neway we love u sis....tiada apa yang boleh ditukar ganti....family come first dan disusuli dengan segalanya yang kita katakan keperluan....loving forever...

biarpun hanya sepotong...bagai nak rak menghabiskan jugak..sib baik tak beli sebijikkk...membazir...apa pun...moment itu yang penting....so antara tiga ni sapa yang paling cun??.....the writer of coz la kan...(wah perahsantan)......

apa pun akak2...mak ayah...along n kak da....mendoakan yang terbaik dalam hidupmu....we love u