Pages

Friday, October 31, 2008

Kemuncak Aidilfitri 2008

nubhan: kak datang tak ke kemuncak aidilfitri hari rabu nie?
me: InsyaAllah dik...kalau tak ada aral...

nubhan: ala...tak mahal...jom la join the fun..
me: ok..i'll let you know soon...

nubhan: wokies..huhu
mcm tu la sedikit sebanyak permintaan seorang kawan yang berat hati aku to say 'NO'...so aku pun menggerakkan team aku untuk join the event...surely..aku call ajieb gak...so that he's attend the event...n biasala..wartawan paling busy mcm ajieb always busy with his work...tapi mana bisa dia tak hadir kan...
around 7.30pm aku dah terpacak kat registration counter...check in....wah..meja 12...sebelah meja dafi surrounded by other table syawal, heliza, toi, aliff, marsha, ziela and near to Mawi/Ikin...mmm....boleh tahan jugak la...

me with nita and farid me with willy and nita red carpet...mesti tak leh tinggal pose lagi... gitu la..oppss...tukar..caya la..
kat sini la meja kami...yang paling awal kot sampai...
dah aku berlatarbelakangkan pentas....

well...bakal pengantin baru...pelik juga bila tengok life...but i'm not dreaming... zahir....nita mana?...iskh..not my nita....zahid's nita...hehehe... heliza lawa giler...dan ayu lagi marsha...paling manja... hai dafi...hehehe..dia merajuk pasal aku duduk meja nubhan...jumpa lagi kat sini... tinggi nyer syawal...but very sporting.... hehehe....tak sangka kan nubhan...malam tu panggil gegirl pulak...lama dah tak panggil...miss that so much...well...tak payah terima kasih banyak2...dah cukup dah tu...kita tetap kawan kan...and you know what is the meaning by that... nadia...lawa sangat malam tu...lain dari lain... toi...papa sempoi....kan..good luck aliff...memang pemalu...tapi sporting....hope you success...laluan berliku tapi cari yang betul2 ha..teka sapa nie....hehehe...jimmie from brunei..one of the NFC's ajk...thanks for coming and still be the good supporter to nubhan...wish you all the best.... nita and jimmie
farid and jimmie
eh..kak waty....aduss...mila ingat nama aku siottt.....tu la penangan rancangan ajieb@murai...bersahur...artis ingat aku tu....thanks mila...u memang natural and very friendly... masa malam tu pun VID mampir jua...tapi sayang table mereka jauh...apa2 pun..havokkkzzzz tetap ada...best la you all...and will miss y'll...jumpa lagi bulan disember..
azim...paling sporting... eh..ingat VID tadi..silap...ni farah prittttttttt2
last performance from AF...nubhan..sempat tengok camera lagi....
cute tak noni..mcm dolly...hehehe so..aku sempat amik gambar mawi....bestnya jadi orang bernama 'ikin'... ha..teka tangan sapa yang bertuah nie....tu la..hasil dari kehadiranmu di majlis grand nie..dapat hadiah lagi....pakaian terbaik tau...nak tau apa hadiahnya...wah..cincin dari habib jewelsss.... lebar senyuman ajieb....nak sarung kat jari sapa pulak lepas nie...hahaha sempat jugak aku bergambar dengan pengacara majlis...kumpulan NO ENTRY.... stacy...tak berkelip mata nubhan....aduss.. lawakan...tu la dia tuah sipenama 'ikin'... before balik...sempat lagi aku pose dengan ray...always ceria...ooo...nak main sorok2 yer....nantilah bila jumpa nanti.... yang pasti dyla...senyum jer...dapat duduk sebelah nubhan pun muncung ke dik oi...jangan gitu... sebelum balik...kena amik kenangan dulu....me and willy me and farid... tapi...nie penampilan terbaru dari nonisan....sebelum balik nubhan kena pass kad raya kat kawan2 aku...ramai dah mintak sampai tak terkendung dah tangan nie bawak pesan orang.... lastly...aku bersyukur kepada Allah swt sebab mengurniakan teman2 yang baik...yang menceriakan hidup aku....dan dikesempatan ini aku patahkan rasa penghargaan yang tak terhingga kepada...

nubhan (my dearest friend)...ajieb (my dearest brother)...nita & erna (adikku), farid, willy, ray, megat, azim, lilo, fendy, amy, nad, lyn, ac (dafi's manager), rajan, untie nani, vid@aid, dyla, ucu, jimmie, ngah ruzi, aiza, balqis, seha, ruwaida, ruzi, izan, wan, art, ajk nfc@vin dan ramai lagi...

kalian menceriakan diriku....thanks to you all...semoga silaturrahim ini berpanjangan...

Ghayo Kek Kampong!!

26 Oktober 2008 (Ahad)...jam 2petang...aku tak dapat ke juasseh atas sebab peribadi yang tak boleh dielakkan.....so aku petik sedikit information dari Halle (jurugambar NFC) untuk kupaparkan diblog aku nie...so sekali lagi event beghayo dibuat di Juasseh...atas perbincangan dan budi bicara yang telah dipersetujui....event tersebut dilakukan di kampung nubhan bagi meraikan peminat2 yang berada di Juasseh...so one shot program...lebih jimat dan selamat. bukan atas rasa ingin meniru gaya program2 lain yang pernah di lakukan oleh Fan Club yang ada. so hopefully gambar yang dipaparkan dapat menceritakan perkembangan NFC dan majlis tersebut.....























thanks to toi and faizal...sebab sudi mampir ke event kami...tu yang segalanya semakin meriah...kepada nubies dan semua tetamu yang hadir...thanks a million....and to all ajk dan vin....anda telah buat yang terbaik...congratulationssss...