Pages

Monday, June 30, 2008

meeting Nubies...

salam semua....wah...bercerita dalam blog nie memang mencuri masa...need to spend time...buat masa nie cerita hangat yang boleh diperkatakan adalah AF6...dan artis semestinya Nubhan....on top of that.....as a friend...ini salah satu promosi la....mengenali dan dikenali.........

bercerita pasal meeting nie...kali nie mesyuarat di buat di Bora Ombak Ampang......wah..ala2 bali style yop...sampai kat sana..ramai dah menunggu....aku jugak yang terkonteng-konteng...heheh..sorry vern....sesat jalan...

so..during that meeting lebih concentrate on gathering yang akan dibuat pada 19 July 2008..bertempat di mana lagi.........BORA OMBAK AMPANG..........thanks BORA...semua ahli ada kerja masing2.....so at last the plan is running smoothly...........just hoping that it will be successful.

wah...tengok la tu...masing2 bersemangat bergambar...ahak.....tapi itu bukti kami berusaha keras untuk memastikan program berjalan dengan lancar.....kerjasama dari semua pihak amat berbaloi.............ppoooooooooseeeeeeee tetap jalan.


cikgu gee very sporting kan....dia pun support our group...sayang cikgu.....tengok tu semua berbincang begitu hangat sekali....apa2 pun...we will make it !!!!!!!!

ada pelbagai aktiviti pada gathering nanti.......games, lucky draw, karaoke....so hopefully semua orang akan enjoy during that day...oke. kami tak lepaskan peluang........sesi bergambar tetap ada.......

tak lepas tangan dari HP....busy sungguh la...


ha..ingat nubhan jer...si farid pun sama..........tapi yang best cikgu gee....cute sangat...and very sporting......hehehe


last sekali..group photo.......best la korang...!!!!
Wall's Concert with DaFi Fan !!!!

pada 28 Jun '08...aku,nita,farid,shela,farah and azrul kami semua berkumpul di Padang Merbuk untuk sama2 menyaksikan konsert Dafi dan artis lain such as Mila, Stacy, Mawi etc...the main reason of coz sebab nak jumpa geng2 trip to Pangkor hari tu....dah lama tak jumpa so lepaskan rindu ler.... bab melaram tu memang tak boleh dielakkan....nie pose2 hangat untuk tontonan semua.



red devil....fuh yo...dua dalam satu...tanduk stacy..baju theme dafi fc...dasyatkan kitaorang nie....yang group photo tu terdiri dari fendy, aku ler, dilla, her baby, and azrul....


mesti makan hati tengok betapa enjoynyer kami....kat depan konsert...kami buat konsert sendiri kat belakang nie.....pasal jauh sangat view nyer....so we all enjoy sendiri ler gamaknya....

abang ray memang sporting malam tu....thanks ray...we had fun giler la masa tu.....and you're very sporting sampai sudi shot photo dengan i....jangan makan jantung dah la yer........


masa nie ada close shot from connetto....interview...la...malam tu memang team red nie jadi perhatian....so everybodies knows yang kami from Dafi FC....hehehehe...glamour la kan.



pic1: me and shela, pic2: me,farid,farah, pic3: farid and me


ini yang dikatakan konsert sendiri tu.........hehehee...best la korang

pose lagi...memang tak puas2....kaki basah pun balun gak yoooo......janji gempak...baik punyerrr..





thanks to you'll....very sporting and we all enjoy...penat tapi puashatttiiiiiiiiii....

Wednesday, June 25, 2008

boboy nite's...

24th june 2008.....sekian lama baru berpeluang bertemu nubhan...artis kan..mesti busy...kebetulan nubhan bercuti semalam..so ambil peluang beramah mesra...perjumpaan tu dibuat di restoran abang nubhan sendiri iaitu di ulu bendol...apa keistimewaan tempat ini adalah kerana keadaan yang memudahkan kami untuk berbual-bual dengan nubhan....tapi yang menarik bila ada karaoke corner....apa lagi melaramlah semua orang...





awal2 lagi nubhan dah diminta menyanyikan lagu...wah!!!...istimewa rasanya bila dapat melihat nubhan menyanyi dengan jarak dekat....berminggu kat konsert..terjerit2...kali nie...depan mata....hopefully yang tak de malam tu tak la terasa pulak yer....









kemudian sesi berbual-bual pulak....mcm2 yang ditanya...nubhan pun dah tak boleh orang suluh dengan camera....ada jer aksi yang akan dibuat.........katanya dah terbiasa so mcm badi camera pulak lepas nie...pantang ada lensa....terus bersedia dengan gaya....nasib baik terniat nak bergambar nie...........maklumlah...tak tau bila nak jumpa lagi mcm nie.


gathering tu juga disertai oleh ajieb murai...tapi bukan sebagai wartawan malam tu....sebagai teman kami...so janganlah sapa2 terasa pulak and cuba nak laga2 niat baik ajieb tu....we all clean and clear tau!!!!.....ajieb join for friendship....with us....so as friend dia sudi menyanyikan lagu untuk kami....sporting gitu....


tengah2 nubhan asyik nyanyi tu....aku dah mcm tak senang duduk lagi...terus pose sebelah nubhan...dipanggilnya aku menyanyi...iskh...tak nak lah..suara tak seindah malam....takut digelakkan orang pulak....janji dapat bergambar puassssssssss hatiiiiiiiiii!!!! tapi geng2 lain pun tak lepas peluang.........so nak tengok sesi bergambar nubhan and the geng..


eh..mcm kenal kan...ha...oh..abang ray ker?..heheh....sproting malam tu..dapat join our group...just jumpa2 and sembang2.....becoz the important is...friendship...megat and ray...thanks so much...you all memang sporting..........yang penting.....tak boleh blah...kan abang ray!!!


nie video karaoke session...so enjoy watching...



yang nie pulak gambar candid...........



hope you all enjoy the show...hehehe............finally...thanks boboy....